Theme editor

son zamanlarda yaşadığım şeyler

özlemce

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
merhabalar, uzun süreli ilişkisi olan biri olarak tamamen içten, içimi dökmek istediğşm ve kendimi çok kötü hissettiğim için buraya yazmak istedim.

sevgilimle uzak mesafeyiz, onu çok seviyorum onunlayken yanıma geldiğinde falan hiçbir problemimiz veya sorunumuz olmuyor ona çok aşığım ve gerçekten onunla evlenmek istiyorum.

Ama bazen işte bazen kendime hiç yakıştıramadığım şeyler oluyor. Nasıl anlatsam bilmiyorum sevgilimi çok özlediğim zamanlarda yanımda duran arkadaşlarım benim sevgilim olsaydı nasıl olurduyu düşünüyorum. Başka biriyle sevgili olmayı hayal etmek de çok kötü bir şey biliyorum. Onları fiziksel olarak beğenmesem de sanki sevgilşm yokken duygusal ihtiyacım karşılanıyor gibi hissediyorum. Hiçbir çabam falan yok bu arada. Hani dua ederken bir anda iç sesiniz allaha küfreder ya, bu öyle bir şey, hiçbir şey yapmıyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Çünkü sevgilimle konuştuğum anda bu şeyler gidiyor.

Onsız olunca etrafa sarıyorum herhalde ne bileyim. Allah beni kahretmesin ilk defa böyle bir konuyla gündeme geliyorum

Geri